Margo Burgers

Stagiaire

Hi! Ik ben Margo, 24 jaar oud en ik volg de studie Applied Geo Information Science op de HAS Green Academy. Sinds september 2023 ben ik werkzaam als stagiair bij Tensing om mijn kennis op het gebied van Spatial Intelligence te verbreden.

Carrière
In het verleden heb ik media vormgeving gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Toch heb ik dankzij mijn interesse in Aardrijkskunde een switch gemaakt in mijn loopbaan. Tijdens mijn studie krijg ik de mogelijkheid om mijn expertises van mijn vorige studie te combineren met het GIS werkveld.

Vrije tijd
Ik woon in Den Bosch en in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek maken samen met het orkest Nota Bene en ga ik graag klimmen en zeilen. Daarnaast ben ik een echte filmfanaat en ga ik minimaal een keer per week naar bioscoop en ben ik altijd nieuwsgierig naar hoe een film wordt gemaakt.

Waarom Tensing?
Bij Tensing krijg ik als stagiair de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen verschillende werkzaamheden zoals het volgen van cursussen met ArcGIS en FME. Daarnaast krijg ik de kans om de consultancy wereld te ontdekken door mee te lopen met een lopende opdracht samen met andere collega's van Tensing.

Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Margo-Burgers

Margo Burgers

mburgers@tensing.com