Marloes Seebregts

Young Professional

Hoi! Mijn naam is Marloes Seebregts. Sinds april 2024 ben ik werkzaam bij Tensing als Young Professional.
 

Carrière
Ik ben begonnen met GIS tijdens de bachelor Aardwetenschappen (VU Amsterdam). Vervolgens heb ik een MSc-diploma Earth & Environment behaald bij Wageningen University & Research. Mijn studierichting was Soil Geography & Earth Surface Dynamics, waarbij ik ook onderdelen uit de master Geo-Information Science heb opgenomen in mijn programma. In deze periode ben ik ook werkzaam geweest als student-assistent bij ondere andere een GIS-vak.

Vrije tijd
Samen met mijn vriend woon ik in Ede. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn racefiets door de natuur te toeren. Ook zing ik graag (mee met) singer-songwriter-muziek en ga ik graag naar concerten met vrienden. Daarnaast ben ik sinds kort aan het ontdekken hoe ik creatieve dingen kan maken met een naaimachine.

Waarom Tensing?
Het viel mij vooral op dat er bij Tensing veel expertise in huis is en dat collega's elkaar graag helpen. Ik vind het leuk om in ontwikkeling te blijven, dus hier doe ik graag aan mee! Daarnaast hangt er gewoon een hele fijne sfeer op kantoor.

You can't always get what you want, but if you try sometimes, you just might find, you get what you need!