Marnix Otten

Customer Experience Manager

Mijn naam is Marnix Otten en ik werk sinds 2019 bij Tensing in de rol van Marketing Specialist.

Loopbaan
Na mijn studie Communicatie in Rotterdam ben ik gestart als marketeer bij Info Pinnacle (later Moviebites), een online videoproductie en -publicatie bedrijf onder de vlag van Telegraaf Media Groep. Hier heb ik veel ervaring mogen opdoen met zowel print als digitale media. Vervolgens ben ik online marketeer geweest bij een internationale organisatie actief in valbeveiliging en gevelonderhoud. Hierna ben ik 5 jaar lang marketing- en projectmanager geweest bij een kleine organisatie actief in CRM- en Marketing Automatisering Software. In deze rol heb ik ontdekt hoe ontzettend leuk het is om doelgroepen te bereiken en hen met gerichte content en events te helpen in hun oriëntatie op een product of dienst. 

Hobbies
Enerzijds durf ik mezelf een Bourgondiër te noemen. Van een goede BBQ tot whiskeyproeverijen; ik ben er maar al te graag bij! Anderzijds ben ik sinds een aantal jaar redelijk fanatiek aan het hardlopen. Met inmiddels twee keer de marathon van Rotterdam en één keer de marathon van Eindhoven te hebben gelopen, weet ik hoe gaaf het is om het uiterste uit jezelf te halen. Naast eten, drinken en rennen volg ik tegenwoordig schilderlessen, een heerlijke manier om te ontspannen. Last but not least, breng ik mijn tijd het liefste door met mijn gezin.

Waarom Tensing
Aanvankelijk ga je af op een functieomschrijving en een eerste indruk. Eenmaal ‘aan boord’ heeft Tensing mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen, in positieve zin wel te verstaan. Wat mij direct opviel was de hoge mate van professionaliteit en gedrevenheid bij iedere medewerker. En dat alles in een hele prettige, informele sfeer. Tensing staat voor aanpakken, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie – en dat is voor een marketeer mijns inziens de meest prettige omgeving die je je maar kunt wensen!

Tensing staat voor aanpakken, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie – en dat is voor een marketeer mijns inziens de meest prettige omgeving die je je maar kunt wensen!

Marnix Otten

Marnix Otten

Motten@tensing.com