Matthijs Kastelijns

FME Technology Specialist

Mijn naam is Matthijs Kastelijns en ik ben op 1 maart 2022 bij Tensing gestart als GIS/FME Specialist. Ik ben erg enthousiast om meer te leren over Data Science!

Carrière
Voor Tensing heb ik gelukkig Geomatica gestudeerd in Delft en ben in 2016 afgestudeerd. Sinds 2017 ben ik ruim 5 jaar werkzaam geweest bij Sweco als specialist FME en werkte ik mee aan software genaamd obsurv. Bij Sweco ben ik in 2019 geaccrediteerd als gecertificeerd FME professional.

Vrije tijd
Momenteel woon ik samen met mijn vriendin Patricia in Tiel, 20 kilometer van Waardenburg. Tennissen en Padel spelen en op zonnige dagen op de fiets de fruitstreek verkennen maakt mij gelukkig. Verder reis ik graag en heb een passie voor Brazilië, waar mijn vriendin vandaan komt. Zowel skiën vanaf een witte berg als surfen op tropische golven toveren een glimlach op mijn gezicht.

Waarom Tensing?
De mogelijkheid om voor verschillende klanten in heel Nederland te werken, met verschillende datasets te werken en de workflows en processen van klanten te helpen innoveren.

 

Always look at the bright side of life!

Matthijs-Kastelijns

Matthijs Kastelijns

MKastelijns@tensing.com