Michiel Nusselder

Esri Technology Specialist

Ik ben Michiel Nusselder en in april 2022 ben ik gestart als ‘Esri Technology Specialist’. Tensing sprak mij aan vanwege de mogelijkheid mij verder te kunnen ontwikkelen en specialiseren in het werkveld van GEO-ICT, omgeven door gedreven collega’s.

De start in de geo-informatie wereld begon met een minor geoinformatie tijdens mijn studie plantwetenschappen. Na mijn afstuderen ben ik begonnen bij de Provincie Overijssel als medewerker geo-informatie. Al snel kreeg ik de kans om door te groeien als GIS specialist voor het stikstofdossier, waar de kennis uit mijn studie goed van pas kwam.

De minor geo-informatie heeft ook een interesse aangewakkerd voor computers en software ontwikkeling. Zo sleutel ik graag aan de software omgeving op mijn computer(s). Verder boulder ik in mijn vrije tijd, en besteed ik ook een aanzienlijk deel aan het trainen hiervoor. 

Michiel-Nusselder-hobby

Michiel Nusselder

mnusselder@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy