Nicolet van Aalst

Young Professional

Hoi, ik ben Nicolet van Aalst en werk werk sinds 1 september 2023 bij Tensing, als Young Professional.

Carrière
Ik heb de opleiding Toegepaste Biologie aan de HAS green academy gevolgd. Tijdens de opleiding heb ik via cursussen, opdrachten en projecten kennis gemaakt met GIS. Ik merkte al vrij snel dat ik het onwijs leuk vond om met GIS bezig te zijn. Ik pakte dan ook elke mogelijkheid om hiermee te kunnen werken. Naast GIS heb ik tijdens mijn opleiding ook een minor creatief programmeren gevolgd. Hier heb ik onder andere veel geleerd over de programmeertalen C en SQL.

Vrije tijd
Ik hou er heel erg van om te reizen en te kamperen en zo steeds meer van de wereld te ontdekken. Het liefst breng ik mijn vakantie zoveel mogelijk wandelend in de natuur en bergen door. Wanneer ik niet op vakantie ben, wandel ik ook graag in de Nederlandse natuur en probeer ik dagelijks een ommetje te maken. Door te wandelen kan ik mijn hoofd weer even leegmaken en kan ik daarna weer met volle energie en nieuwe ideeën aan de slag. Naast wandelen vind ik het ook heerlijk om te lezen, met name fictie en ben ik altijd in voor een bordspelletje.

Waarom Tensing?
Ik heb allereerst voor Tensing gekozen, omdat ik graag iets met GIS wilde doen. Wat ik verder heel fijn vind aan Tensing is dat je zelf bepaalt waarin je jezelf wilt ontwikkelen/specialiseren.

De enige keer dat je faalt is als je valt en blijft liggen.

Nicolet-van-Aalst-hobby

Nicolet van Aalst

nvanaalst@tensing.com