Niek Bebelaar

FME Technology Specialist

Mijn naam is Niek Bebelaar en per 1 september 2022 ben ik bij Tensing gestart als FME Specialist. Ik kijk er naar uit om door te groeien in die functie en naar het oplossen van complexe GIS vraagstukken!

Carrière 

Tijdens mijn bachelorstudie Technische Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen kwam ik in aanraking met Geografische Informatiesystemen (GIS). Daar wilde ik me graag nog veel meer in gaan verdiepen. Daarom ben ik naast de planologiemaster in Groningen ook Geomatics for the Built Environment aan de TU Delft gaan doen. Tijdens de studie was ik parttime werkzaam bij Fugro, waar ik met Esri software applicaties en dashboards heb gemaakt. Na de studie heb ik ruim twee jaar bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond gewerkt als GIS Specialist. Inmiddels ben ik FME Certified Professional.

Vrije tijd

Ik woon samen met mijn vriendin in een leuk appartement in Rotterdam. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar. Ook bezoek ik regelmatig concerten in de verschillende poppodia in Nederland!

Waarom Tensing?

Als kind al pakte ik zeer regelmatig de Bosatlas erbij en door Google Earth & Maps vergat ik Runescape, WoW en Counterstrike... Ik hoop mijn passie voor kaarten en data bij Tensing goed van pas komt.

Wat mij aanspreekt aan Tensing is dat er zoveel gepassioneerde GIS professionals werken, die allemaal hun tijd besteden aan het oplossen van complexe GIS vraagstukken bij organisaties door het hele land. Vanuit de organisatie wordt ook veel ingezet op de doorontwikkeling van de professionals. Ik voelde me er meteen thuis!

Ik ben enthousiast om alles over FME en GIS te leren!

Niek-Bebelaar-1

Niek Bebelaar

nbebelaar@tensing.com