Patrick Visser

IT Specialist

Mijn naam is Patrick Visser en ik ben 1 november 2021 gestart bij Tensing als IT Specialist.

Loopbaan
Ik heb Application Development gestudeerd aan de Hogeschool Zaandam in de jaren '90. In de afgelopen 27 jaar heb ik gewerkt voor verschillende typen organisaties als overheid, bankwezen, telecom, retail, nutsbedrijven en de gezondheidszorg. In die jaren waren mijn rollen technisch consultant, functioneel consultant, business consultant, trainer, security, beheerder, architect, applicatieontwikkelaar, database consultant, datawarehouse architect, project manager en ICT manager. 

Hobby's
Ik woon samen met mijn vriendin in Wyler (Duitsland), net over de grens bij Nijmegen. Ik heb twee kinderen, een dochter van 16 en een zoon van 11. We houden van dieren en tot nu toe hebben we 3 paarden, 3 honden, 5 katten, 5 eenden, 11 kippen en een slang. Zo'n kleine boerderij houdt je wel bezig! Daarnaast rijd ik graag paard en houd ik van wandelen in het bos met de honden.

Waarom Tensing?
Wat mij bevalt aan Tensing is de drive om te verbeteren en het hoge kennisniveau van de Tensing-medewerkers.

Patrick-Visser

Patrick Visser

pvisser@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy