Philip Steenkamp

Young Professional

Mijn naam is Philip Steenkamp en ik ben sinds april 2023 werkzaam bij Tensing als Young Professional.

Carrière
Eerst heb ik Human Geography & Spatial Planning gestudeerd in Groningen. Tijdens deze periode kwam ik in aanraking met GIS. De uitdaging en de eindeloze mogelijkheden om met ruimtelijke data iets moois te creëren, sprak me aan. Daarna heb ik de masteropleiding Geographical Information Management and Applications (GIMA) aan de Universiteit Utrecht afgerond, wat een mooie voorbereiding was op het werken bij Tensing.

Vrije tijd
Ik ben geboren in Leiden, en na in verschillende steden gewoond te hebben woon ik nu weer in Leiden! Het is een energieke stad die niet te groot is, een jonge bevolking heeft, een grappig accent en veel geschiedenis.

Ik bestempel mezelf als een echte avonturier (ja, dat is een slaapzak op mijn foto). Ik maak graag grote wandeltochten of ga kamperen met vrienden. In 2022 voltooide ik de Hoge Route van de Pyreneeën in 35 dagen, een extreme wandelroute die mijn grootste avontuur tot nu toe was.

Op dit moment breng ik mijn vrije tijd graag door in de sportschool. Vroeger was ik meer een duursporter, tegenwoordig richt ik me vooral op krachttraining. Het is leuk om de meetbare vooruitgang in kracht te zien.

Waarom Tensing?
De eerste keer dat ik over Tensing hoorde tijdens mijn GIMA Master, sprak de avontuurlijke branding me meteen aan. Niet alleen dit, maar ook de aardige mensen en de expertise bij Tensing maakten me geïnteresseerd. Van anderen had ik gehoord dat je hier in korte tijd veel leert. Dit bleek waar te zijn! Ook de open cultuur en dat iedereen bereid is om elkaar te helpen, vind ik erg prettig.

This is it!!

Philip-Steenkamp-hobby

Philip Steenkamp

psteenkamp@tensing.com