Rick Jankowski

Esri Technology Specialist

Hoi, mijn naam is Rick Jankowski en ik werk sinds 1 augustus bij Tensing als Esri Technology Specialist.

Carrière
Na de bachelor Aardwetenschappen aan de VU Amsterdam heb ik een Master Earth, Surface & Water gedaan met als specialisatie Geohazards & Earth Observations. Tijdens mijn bachelor en master genoot ik erg van de (ruimtelijke) puzzels die ik moest tackelen, wat mij de GIS-wereld in lokte. 

Na mijn afstuderen in april 2022 ben ik begonnen bij Bilfinger Tebodin als Pipeline Engineer waar ik me voornamelijk richtte op de GIS visualisaties richting de klant en het stroomlijnen van GIS workflows binnen de Pipeline afdeling.

Vrije tijd
Ik hou van puzzelen, niet alleen beroepsmatig maar ook in mijn vrije tijd. Daarom speel ik graag bord-/kaartspellen met vrienden waarbij ik probeer om de beste strategie en het beste spelplan te hebben (wat niet altijd lukt) en geniet ik ook van af en toe een videogame. Naast spelletjes speel ik graag badminton, zowel recreatief als competitief bij een vereniging in Utrecht. Dit klinkt allemaal heel actief, maar ik geniet ook echt van een filmavond of Netflix binge sessie met lekker eten.

Waarom Tensing? 
Ik denk dat ik Tensing heb leren kennen als een echte mensenorganisatie. Iedereen wil helpen en zijn enthousiasme en kennis over zijn vakgebied delen en ik denk dat je daardoor als organisatie groeit, maar ook op persoonlijk vlak. Mijn eerste indruk is precies zo, voordat ik 's ochtends ga zitten heb ik al verschillende collega's die me vertellen dat als ik vragen heb ik ze altijd kan stellen.

Persoonlijke groei zorgt voor groei van de organisatie, dat maakt Tensing groot en iedereen gelukkig.

Rick-Jankowski-hobby

Rick Jankowski

rjankowski@tensing.com