Roderick van Noorloos

Esri Technology Specialist

Mijn naam is Roderick van Noorloos en ik werk sinds februari 2023 bij Tensing.

Carrière
Ik kwam voor het eerst in aanraking met GIS tijdens mijn studie Ruimtelijke Ordening aan de Universiteit Wageningen en was er zo door geïntrigeerd dat ik besloot elke cursus over GIS en Remote Sensing te volgen die ze beschikbaar hadden. 

Hierna heb ik een baan gevonden in het GIS Consultancy werkveld en de volgende 14 jaar heb ik gewerkt voor gemeenten, provincies, waterschappen, Schiphol, Rijkswaterstaat, ProRail, Kadaster, Utility providers en meer. Gedurende deze tijd heb ik mij ontwikkeld tot een GIS specialist die bekend is met verschillende GIS programma's. Daarnaast gaf ik trainingen in GIS, ontwikkelde cursusmateriaal en nam een coördinerende rol op me als cursusbeheerder.

Vervolgens heb ik via een omweg van een jaar bij de gemeente Wageningen gewerkt, waarna ik terugkeerde naar de GIS-consultancy, ditmaal bij Tensing.

Vrije tijd
Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen (jongen & meisje) in de Betuwe. Men zegt dat spelletjes spelen je jong houdt en dat is een filosofie die ik, mijn familie en vrienden van harte omarmen. Ik speel daarom graag alle soorten bordspellen, van snelle spellen die ongeveer een uur speeltijd kosten tot spellen die een heel spel vergen. Een extra bonus is dat de meeste bordspellen kaarten bevatten, dus zelfs mijn hobby heeft een ruimtelijke connectie.

Waarom Tensing?
Ik kende Tensing al langer en zag het bedrijf als een GIS-adviesbureau van de bovenste plank dat vooral uitblinkt in een goede en hechte werkomgeving met veel ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Roderick-van-Noorloos

Roderick van Noorloos

rvannoorloos@tensing.com