Tatiana Strubbe

Employee Experience Specialist

Mijn naam is Tatiana en ik ben 2 april jl. bij Tensing begonnen in de rol van Employee Experience Specialist.

Carrière
Na de middelbare school ben ik als CTA begonnen te werken in de Farmaceutische Industrie. Vele opleidingen en werkervaringen later, heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar HR & later ook Coaching. Na mijn rol als Peoplemanager, zie ik deze functie als een mooie toevoeging aan mijn carrière.

Vrije tijd
In mijn vrije tijd trek ik graag mijn bokshandschoenen aan voor een bokszaktraining, volg ik graag een groepsles in de sportschool of beoefen ik graag mindfulness. Verder hou ik erg van bordspelletjes en win ik het liefste. Daarnaast zijn mijn familie en vrienden erg belangrijk voor mij en breng ik daar graag tijd mee door. Ook persoonlijke ontwikkeling vind ik leuk, dus ik volg nog regelmatig een opleiding of training.
 
Waarom Tensing?
Twee oud-collega's van mij werken bij Tensing en met hun enthousiasme, hebben ze mijn interesse gewekt. De goede sollicitatiegesprekken en de collegiale, informele sfeer waren doorslaggevend voor mij, om voor Tensing te kiezen. GIS is voor mij nog onbekend terrein, dus daar valt ook nog genoeg te leren, wat ik super leuk vind.

Soms ontdekken we in de golven van verandering de ware richting