Thijs Briggeman

Esri Technology Specialist

Ik ben Thijs Briggeman en ik werk sinds juli 2021 bij Tensing. Ik ga beginnen als Esri Technology Specialist.

Carrière 
Ik heb een bachelor in Human Geography and Planning gedaan, afgesloten met een Master in Geographical Information Management and Applications. Daarna heb ik gewerkt bij Grontmij / Sweco als GIS Consultant en bij Esri Nederland als Engineer voor de support en consultancy afdeling.

Vrije tijd
Ik ben in 2009 in Utrecht gaan wonen toen ik ging studeren en ik ben daar nooit meer weggegaan! Ik hou van  de plek en de sfeer in de stad, maar geniet ook van relaxen op het balkon van mijn appartement. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik voetbal, ga sinds kort kitesurfen, snowboard in de winter en af en toe maak ik een tochtje op mijn mountainbike of ga ik hardlopen. 

Waarom Tensing?
Voor mij is het idee om andere organisaties te helpen het beste uit hun (ruimtelijke) data te halen, naast het ontwikkelen van jezelf als professional, de belangrijkste reden om bij Tensing te werken. De diversiteit aan opdrachten zorgt ervoor dat je je op een breed terrein kunt ontwikkelen, dat is echt geweldig! En naar wat ik nu heb ervaren, heerst er ook een goede sfeer binnen het bedrijf!

I haven't tried it, so I think I can do it.

Thijs-Briggeman

Thijs Briggeman

tbriggeman@tensing.com