Thomas ter Heide

FME Technology Specialist

Mijn naam is Thomas ter Heide en ik werk sinds oktober 2019 bij Tensing GIS Consultancy. Mijn rol binnen Tensing is Data Engineer. Waarde toevoegen met de ETL-tool FME en ArcGIS-applicaties om organisaties op een visueel aantrekkelijke manier te helpen bij het nemen van beslissingen, samen met iets toevoegen aan de samenleving, is wat me elke dag motiveert.

Studie
In 2019 heb ik mijn Master of Geographical Information Management Applications (GIMA) behaald aan de Universiteit van Utrecht.

Wie ben ik
Analytisch, positief ingesteld, creatief en sociaal betrokken zijn begrippen die mijn karakter omschrijven. Een van mijn passies is om te reizen en de leef- en eetgewoonten van verschillende culturen te leren kennen. Voedsel kan zo goed bereid worden dat het als kunst is. Ik ontdek graag voedseldomeinen. Hetzelfde geldt voor sommige muziekgenres.

Why Tensing
Tensing GIS Consultancy is een groep collega’s dat experts zijn in hun eigen GIS-veld, gecombineerd met de sfeer en niet-hiërarchische bedrijfscultuur, faciliteert naar mijn mening de beste voedingsbodem om allerdaags te leren. Dit levert succesvolle oplossingen op voor uitdagingen bij klanten.

Je kunt gegevens hebben zonder informatie, maar je kunt geen informatie hebben zonder gegevens.

Thomas ter Heide

Thomas ter Heide

Tterheide@tensing.com