Ton Scheepens

Esri Technology Specialist

Mijn naam is Ton Scheepens en ik ben in januari 2022 gestart bij Tensing.

Carrière
De afgelopen jaren heb ik met veel plezier aan GEO projecten bij klanten in de utility, overheid en infrasector gewerkt. Ik zie het als een uitdaging om informatie via een kaart te ontsluiten en ik hoop bij ieder project weer wat nieuws te leren.

Vrije tijd
Ik woon samen met mijn vrouw in Wageningen. We hebben twee zonen die beide doordeweeks in Eindhoven wonen. De ene vanwege zijn studie Data Science en de andere vanwege zijn waterpolo ambities. Mijn vrije tijd besteed ik aan tuinieren, fotograferen of op de racefiets dan wel op de mountainbike langs de uiterwaarden of in de bossen te fietsen.

Waarom Tensing?
Wat me aanspreekt aan Tensing is het type projecten die vooral GEO gerelateerd zijn. Mijn indruk is dat er enthousiaste en professionele collega's werken met een gezamenlijke ruimtelijke interesse.

 We gaan ervoor!

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy