Vince Doelman

FME Technology Specialist

Mijn naam is Vince Doelman en ik ben sinds maart 2021 werkzaam bij Tensing als Young Professional.

Carrière
Aan de Universiteit van Utrecht heb ik de masteropleiding Geographical Information Management and Applications gevolgd. Deze opleiding stond in het teken van methoden en technieken om meerwaarde uit geografische data te halen. Deze vertaalslag van data naar informatie, samen met de toepasbaarheid van GIS, hebben mij altijd gemotiveerd om mijzelf hierin verder te ontwikkelen.

Vrije tijd
Ik ben momenteel woonachtig in de stad waar ik ook heb gestudeerd: Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in de keuken te staan. Naast dat ik mijn tafelgenoten daar een plezier mee doe, vind ik het uitdagend om op basis van smaak te experimenteren en gerechten te verfijnen. Waar we in het werkveld data voor ons laten werken, laat ik thuis de keukenmachine voor mij werken. 

Waarom Tensing?
Wat mij aanspreekt aan Tensing is allereerst de open cultuur die er heerst. Ik zou mijn collega's omschrijven als vriendelijk en behulpzaam. Ten tweede staat bij Tensing kennisontwikkeling en -overdracht hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk om mezelf op persoonlijk en professioneel vlak te blijven ontwikkelen en bij Tensing krijg ik die ruimte.  

Laat data voor je werken!

Vince Doelman

Vince Doelman

vdoelman@tensing.com