FME Flow Hosted: Data Integratie veilig in de cloud

FME Cloud

FME Flow Hosted (tot voor kort bekend als FME Cloud) is een in de cloud gehoste implementatieoptie voor FME Flow. Groot voordeel is dat dit je veel tijd bespaart bij  instellen en configureren.

Als je niet over de hardware of middelen beschikt voor FME Server , dan is FME Cloud de beste oplossing voor jou! Het is mogelijk om FME Cloud te gebruiken als pay-as-you-go-oplossing, dus betaal alleen voor wat je nodig hebt.

5 redenen om FME Flow Hosted te kiezen

Scalable

Eenvoudig up- of downgraden
Met FME Flow Hosted kun je jouw FME-vermogen eenvoudig opschalen en desgewenst meer cores en RAM toevoegen. Op deze manier heb je altijd het juiste hoeveelheid vermogen om jouw data te verwerken. Met meer engines kun je jouw integratietaken sneller voltooien.

Pricing-1Flexibel prijsmodel
Houd controle over jouw kosten met het flexibele FME Flow Hosted Pricing Model. Betaal per uur met tarieven gebaseerd op de grootte van jouw Flow Hosted- versie. Je kunt de versie op elk moment up- of downgraden, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Meer besparen? Kies voor het jaarabonnement voor maar liefst 40% korting.

Cloud-1Geen hardwarevereisten
Met FME Flow Hosted hoef je je geen zorgen meer te maken over hardware-eisen. Je hebt FME-server in een oogwenk klaar voor gebruik. Door FME Flow Hosted te gebruiken om FME Flow te implementeren, kun je al jouw inspanningen concentreren op data- en analysebehoeften. 

AlertGeïntegreerde waarschuwingen en monitoring
Houd de controle over omstandigheden die de uptime en prestaties van jouw instanties kunnen beïnvloeden met waarschuwingen rechtstreeks in FME Flow Hosted. Je kunt deze waarschuwingen eenvoudig instellen, zodat je prestaties kunt optimaliseren en een hoge uptime garandeert.

Engine-1

Onbeperkte Engines
Met FME Flow Host heb je kosteloos toegang tot een onbeperkt aantal extra engines. Verwerk meerdere taken tegelijkertijd en houd al jouw gegevens georganiseerd, opgeschoond en klaar voor gebruik.


Bestel jouw FME Flow Hosted Licentie

Tensing is FME-partner en is gecertificeerd om licenties te verstrekken en FME-training te verzorgen. Wanneer je jouw licentie bij Tensing afneemt, geniet je vele voordelen. Zo staat er altijd een team van specialisten klaar om jouw organisatie up and running te krijgen. Van advies, implementatie, verandermanagement en onderhoud - wij bieden het desgewenst allemaal. Een losse licentie aanschaffen kan ook, we helpen je graag!

Omdat de aanschaf van FME maatwerk is adviseren we je graag vrijblijvend over het voor jouw organisatie ideale licentietype en prijsmodel.

Adviseer mij over FME licenties

FME uitproberen?

Wil je kennismaken met het FME platform zonder te betalen voor de software?
Start dan de FME proefperiode!