Tensing organiseert ook op dit moment haar FME trainingen. Dit is mogelijk op het online platform dat wij speciaal hiervoor hebben ontwikkeld. Met dit platform kunnen wij de trainingssessies veilig op afstand organiseren. Daarbij is er volledige interactie met de trainers (Live Online) zoals je dat kent van een klassikale training. Kortom, dezelfde hoge kwaliteit zoals je die van ons gewend bent maar nu volledig online.

Schrijf je in voor de eerstvolgende FME Basic training op 27 en 28 augustus of één van de andere FME trainingen op het gebied van Desktop of Server. 

Wij verwelkomen jou graag om jou online wegwijs te maken in de wereld van FME!

27 en 28 augustus

FME Desktop Basic

Welkom in de wereld van Safe Software! Volg een FME Desktop Basic training! Ga zelf aan de slag en profiteer van alle mogelijkheden.

Lees verder
16 en 17 september

FME Desktop Advanced

Duik dieper in de wereld van Safe Software!  Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande of nieuwe FME scripts uit te breiden en te verbeteren. 

Lees verder
1 en 2 oktober

FME Server Authoring

Aan de slag met FME Server! Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande FME scripts geautomatiseerd uit te voeren.

Lees verder

FME Server Administration

Beheers FME Server tot in de puntjes! Leer van onze experts alles over het uitvoeren van de administratie over de kerncomponenten van FME Server.

Lees verder

De 10 meeste gestelde vragen over FME Trainingen

Als je veel werkt met data, kom je regelmatig vraagstukken tegen waarbij data uit verschillende bronnen vergeleken of samengevoegd moet worden. Tensing gelooft in de kracht van FME. Pim Christiaans beantwoordt de meest gestelde vragen over FME Trainingen.

FME Coach

Optimaliseer het gebruik van FME®. De Tensing FME Coach gaat samen met jou aan de slag om samen met jou workspaces te optimaliseren.

Lees verder

Project Coach

Haal meer uit data. Werk datagedreven! Tensing ondersteunt om op basis van data effectiever én efficiënter tot betere beslissingen te komen.

Lees verder

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy