Wil je aan de slag met FME maar ontbreekt je de theoretische kennis om echt mooie dingen te bouwen? Weet dat wij bij Tensing ook de officiële FME trainingen van Safe Software aanbieden. Onze FME trainingen zijn echter niet alleen gericht op de nieuwe- of beginnende gebruiker. Ook ervaren FME gebruikers kunnen hun kennis tijdens de sessies weer opfrissen. Zo is er voor de gevorderde gebruikers de FME Desktop Advanced training en de FME Server training om het maximale uit FME te halen.

Hieronder vind je een overzicht van de trainingen die jou verder gaan brengen:

25 & 26 maart 2020

FME Desktop Basic

Welkom in de wereld van Safe Software! Volg een FME Desktop Basic training! Ga zelf aan de slag en profiteer van alle mogelijkheden.

Lees verder
18 & 19 maart 2020

FME Desktop Advanced

Duik dieper in de wereld van Safe Software!  Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande of nieuwe FME scripts uit te breiden en te verbeteren. 

Lees verder
5 & 6 maart 2020

FME Server Authoring

Aan de slag met FME Server! Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande FME scripts geautomatiseerd uit te voeren.

Lees verder
3 april 2020

FME Server Administration

Beheers FME Server tot in de puntjes! Leer van onze experts alles over het uitvoeren van de administratie over de kerncomponenten van FME Server.

Lees verder

De 10 meeste gestelde vragen over FME Trainingen

Als je veel werkt met data, kom je regelmatig vraagstukken tegen waarbij data uit verschillende bronnen vergeleken of samengevoegd moet worden. Tensing gelooft in de kracht van FME. Pim Christiaans beantwoordt de meest gestelde vragen over FME Trainingen.
Bij jou op locatie

FME Coach

Optimaliseer het gebruik van FME®. De Tensing FME Coach gaat samen met jou aan de slag om samen met jou workspaces te optimaliseren.

Lees verder
Bij jou op locatie

Project Coach

Haal meer uit data. Werk datagedreven! Tensing ondersteunt om op basis van data effectiever én efficiënter tot betere beslissingen te komen.

Lees verder

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy