Tensing organiseert ook op dit moment haar FME trainingen. Dit is mogelijk op het online platform dat wij speciaal hiervoor hebben ontwikkeld. Met dit platform kunnen wij de trainingssessies veilig op afstand organiseren. Daarbij is er volledige interactie met de trainers (Live Online) zoals je dat kent van een klassikale training. Kortom, dezelfde hoge kwaliteit zoals je die van ons gewend bent maar nu volledig online.

Benieuwd naar ons volledige trainingsaanbod en alle praktische info? Download dan het Tensing Academy Trainingsoverzicht!

Download Trainingsoverzicht

23 & 24 september

FME Desktop Basic

Welkom in de wereld van Safe Software! Volg een FME Desktop Basic training! Ga zelf aan de slag en profiteer van alle mogelijkheden.

Lees meer
16 en 17 september

FME Desktop Advanced

Duik dieper in de wereld van Safe Software!  Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande of nieuwe FME scripts uit te breiden en te verbeteren. 

Lees meer
1 en 2 oktober

FME Server Authoring

Aan de slag met FME Server! Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande FME scripts geautomatiseerd uit te voeren.

Lees meer

FME Server Administration

Beheers FME Server tot in de puntjes! Leer van onze experts alles over het uitvoeren van de administratie over de kerncomponenten van FME Server.

Lees meer

FME
Coach

Optimaliseer het gebruik van FME. De Tensing FME Coach gaat samen met jou aan de slag om samen met jou workspaces te optimaliseren.

Lees meer

Project
Coach

Haal meer uit data. Werk datagedreven! Tensing ondersteunt om op basis van data effectiever én efficiënter tot betere beslissingen te komen.

Lees meer

Trainingsoverzicht Tensing Academy

In dit trainingsoverzicht vind je alle trainingen van de Tensing Academy. Daarnaast biedt het alle praktische informatie over onze trainingen. Download het overzicht (PDF) en ontdek welke training het beste past bij jouw kennis, ervaring en ambities.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy