COMING SOON: door het corona virus waren wij genoodzaakt om de klassikale trainingen te annuleren. Deze huidige situatie vraagt om creativiteit en aanpassingsvermogen. Daarom zijn wij bij Tensing bezig om de trainingen "anderhalFe MEter" proof te maken. Dat betekent dat wij onze FME trainingen online gaan aanbieden en hard bezig zijn om dit voor elkaar te krijgen.  
 
Het betreffen officiële FME trainingen van Safe Software en zijn niet alleen gericht op de nieuwe- of beginnende gebruiker. Ook ervaren FME gebruikers kunnen hun kennis tijdens de sessies weer opfrissen. Zo is er voor de gevorderde gebruikers de FME Desktop Advanced training en de FME Server training om het maximale uit FME te halen.

Wij zijn weer een stap verder! De keuze is gevallen op een technische omgeving die het beste past bij de werkwijze van onze trainers. Een systeem die persoonlijke begeleiding en interactie mogelijk maakt en daarmee de beleving van een klassikale training geeft.

Wil jij mee doen aan een online FME training? Geef hieronder je e-mailadres op en wij zorgen ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden!
 
Wij verwelkomen jou graag om jou online wegwijs te maken in de wereld van FME!

FME Desktop Basic

Welkom in de wereld van Safe Software! Volg een FME Desktop Basic training! Ga zelf aan de slag en profiteer van alle mogelijkheden.

Lees verder

FME Desktop Advanced

Duik dieper in de wereld van Safe Software!  Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande of nieuwe FME scripts uit te breiden en te verbeteren. 

Lees verder

FME Server Authoring

Aan de slag met FME Server! Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande FME scripts geautomatiseerd uit te voeren.

Lees verder

FME Server Administration

Beheers FME Server tot in de puntjes! Leer van onze experts alles over het uitvoeren van de administratie over de kerncomponenten van FME Server.

Lees verder

De 10 meeste gestelde vragen over FME Trainingen

Als je veel werkt met data, kom je regelmatig vraagstukken tegen waarbij data uit verschillende bronnen vergeleken of samengevoegd moet worden. Tensing gelooft in de kracht van FME. Pim Christiaans beantwoordt de meest gestelde vragen over FME Trainingen.

FME Coach

Optimaliseer het gebruik van FME®. De Tensing FME Coach gaat samen met jou aan de slag om samen met jou workspaces te optimaliseren.

Lees verder

Project Coach

Haal meer uit data. Werk datagedreven! Tensing ondersteunt om op basis van data effectiever én efficiënter tot betere beslissingen te komen.

Lees verder

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy