Tensing organiseert ook op dit moment haar FME trainingen. Dit is mogelijk op het online platform dat wij speciaal hiervoor hebben ontwikkeld. Met dit platform kunnen wij de trainingssessies veilig op afstand organiseren. Daarbij is er volledige interactie met de trainers (Live Online) zoals je dat kent van een klassikale training. Kortom, dezelfde hoge kwaliteit zoals je die van ons gewend bent maar nu volledig online.

Benieuwd naar ons volledige trainingsaanbod en alle praktische info? Download dan het Tensing Academy Trainingsoverzicht!

Download Trainingsoverzicht

Trainingsoverzicht Tensing Academy

In dit trainingsoverzicht vind je alle trainingen van de Tensing Academy. Daarnaast biedt het alle praktische informatie over onze trainingen. Download het overzicht (PDF) en ontdek welke training het beste past bij jouw kennis, ervaring en ambities.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy