New call-to-actionTensing geeft inzicht in geografische informatie. Hoe je dat zelf doet? Dat leren wij je in onze trainingen.

 

 

18 & 19 november 2019

FME Desktop Basic

Welkom in de wereld van Safe Software! Volg een FME Desktop Basic training! Ga zelf aan de slag en profiteer van alle mogelijkheden.

Lees verder
14 & 15 November 2019

FME Desktop Advanced

Duik dieper in de wereld van Safe Software!  Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande of nieuwe FME scripts uit te breiden en te verbeteren. 

Lees verder
17 & 18 Oktober 2019

FME Server Authoring

Aan de slag met FME Server! Na de cursus kun je direct aan de slag om jouw bestaande FME scripts geautomatiseerd uit te voeren.

Lees verder
11 Oktober 2019

FME Server Administration

Beheer FME Server tot in de puntjes Leer van onze experts alles over het uitvoeren van de administratie over de kerncomponenten van FME Server.

Lees verder

De 10 meeste gestelde vragen over FME Trainingen

Als je veel werkt met data, kom je regelmatig vraagstukken tegen waarbij data uit verschillende bronnen vergeleken of samengevoegd moet worden. Tensing gelooft in de kracht van FME. Pim Christiaans beantwoordt de meest gestelde vragen over FME Trainingen.
Bij jou op locatie

FME Coach

Optimaliseer het gebruik van FME®. De Tensing FME Coach gaat samen met jou aan de slag om samen met jou workspaces te optimaliseren.

Lees verder
Bij jou op locatie

Project Coach

Haal meer uit data. Werk datagedreven! Tensing ondersteunt om op basis van data effectiever én efficiënter tot betere beslissingen te komen.

Lees verder

Onze klanten waarderen onze focus op kennis. Bekijk onze waarderingen of geef zelf je waardering over Tensing.

Het heeft ons in een relatief korte tijd een goed werkende applicatie opgeleverd…

Antoine Freijters

Manager Ingenieursbureau bij Waterbedrijf Groningen

antoine-freijters-112323-edited

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy