Versterk de kwaliteit en de schoonheid van jouw ontwerpen in een geografische 3D omgeving

De Tensing 3D GeoViewer is een ontwikkeling vanuit Tensing Labs. Deze oplossing geeft context aan al jouw ontwerpen! Het ontwerp kan als 3D model worden geïntegreerd in zijn bebouwde of natuurlijke omgeving waarna visualisaties en tal van ruimtelijke analyses mogelijk zijn.

  • Upload gratis vijf 3D modellen
  • Ontdek heel Nederland in 3D
  • Gebruik het device van jouw voorkeur
  • Verwijder bestaande gebouwen en upload je nieuwe ontwerp

eBook: Integratie tussen BIM & GIS

Over de integratie tussen Geografische Informatie Systemen (GIS) en Building Information Modelling (BIM) is al veel gezegd en geschreven. Helaas niet altijd even consistent. Dit kosteloos te downloaden eBook doorbreekt de 5 mythes en geeft inzicht in de voordelen van een integratie.
screenshot-3d-geoviewer-Tensing-base2
screenshot-3d-geoviewer-Tensing-upload-tablet2
screenshot-3d-geoviewer-Tensing-scene-layers2
screenshot-3d-geoviewer-Tensing-satellite2
screenshot-3d-geoviewer-Tensing-upload-3d-model2
screenshot-3d-geoviewer-Tensing-upload-tablet-portrait2
screenshot-3d-geoviewer-Tensing-shading2

De kracht van context

Als architect of ingenieur ben je trots op je ontwerp en gebruik je visualisaties om jouw ontwerpvisie te communiceren. Duidelijk en heldere communicatie is van groot belang, zowel in de samenwerking met jouw opdrachtgever als richting andere belanghebbenden zoals de gemeente of omwonenden!

Mensen zijn visueel ingesteld. Dankzij de visualisatie van jouw ontwerp wordt deze sneller verwerkt en blijft deze langer hangen. Dit versnelt de samenwerking met stakeholders. Dat resulteert vaak in een kortere doorlooptijd van jouw project.

Wij zien dat de focus vaak alleen op het ontwerp ligt. Dat zorgt voor een gebrek aan relevante contextuele informatie. En dat vinden wij vreemd. Het ontwerp komt namelijk altijd terecht in een bestaande omgeving. Dat visualiseren wij met de 3D GeoViewer!

HubSpot Video

Geef in 3 klikken context aan jouw ontwerp

Bezonningsstudie

Een nieuwe ruimtelijke ontwikkeling zal altijd effect hebben op zijn omgeving. Zo kan een ontwerp mogelijk zorgen voor schaduw op de openbare ruimte of tuinen van omwonenden. Dit dient te worden voorkomen. Bovendien is het van belang dat het nieuwe ontwerp zelf voldoende zonlicht vangt gedurende de dag. Met Tensing’s 3D GeoViewer is het mogelijk een schaduwanalyse uit te voeren voor ieder moment op de dag. Lees alles over de mogelijkheden in de 3D GeoViewer.

shading-3d-geoviewer-tensing

Start vandaag met de gratis versie van de Tensing 3D GeoViewer

Geef inzicht aan opdrachtgever, omwonenden en de (lokale) overheid en versnel de samenwerking door context te geven aan jouw prachtige ontwerpen

Kennishub

Ontdek alle insights in onze Kennishub.

Wat maakt de integratie tussen BIM & GIS interessant voor gemeenten?GIS,BIM,3d geoviewer,schaduwanalyse,gemeenten,digitale tweeling

5 mythes en 5 waarheden over de integratie tussen BIM en GISArcGIS,ESRI,ArcGIS Pro,GIS,blog,BIM,Inzicht

Snellere vergunning voor architecten dankzij geografische informatieInnovation,GIS,Geo-ICT,blog,BIM,Inzicht,3D

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy