Pim Christiaans

Managing Consultant

Ik ben Pim Christiaans (1994), in oktober 2017 begonnen bij Tensing.

Carrière

Na vier jaar geodesie/geo-informatica op de Hogeschool Utrecht te hebben gestudeerd, ben ik in 2015 afgestudeerd. Aansluitend ben ik bij Arcadis aan de slag gegaan, waar ik de kans kreeg om onder andere FME voor allerlei toepassingen te gebruiken. Al snel kwam ik er achter dat FME de tool is waar ik mijn kennis, kunde en flexibiliteit in kwijt kan. Na twee jaar bij Arcadis kreeg ik de kans om bij Tensing aan de slag te gaan en mij daar verder te ontwikkelen.

Liquicity

Omringd zijn door mensen die eenzelfde passie delen. Dat is Liquicity. Liquicity is een Nederlands liquid drum & bass platenlabel en evenementenorganisatie. Liquicity festivals zijn fantastisch om mee te maken. De sfeer is geweldig omdat iedereen er met dezelfde reden naartoe gaat: Genieten van de muziek en leuke artiesten. Ook omdat het een relatief klein festival is, is er veel interactie met de dj’s zelf mogelijk, waardoor een meet en greet nooit ver weg is! Zo heb ik de handtekening van Fox Stevenson (geweldige artiest) op mijn sweater weten te bemachtigen.

Tensing

Bij Tensing ben je, net als bij Liquicity, omringd door unieke mensen die eenzelfde passie delen. Waar het bij Liquicity drum & bass is, is het bij Tensing interesse voor geo-informatie, IT en allerlei (nieuwe) technieken. Iedere dag opnieuw uitgedaagd worden en jezelf continu blijven verbeteren in een team van talenten en specialisten is wat werken bij Tensing echt tof maakt. Het enthousiasme van het team, het samenwerkend tot een oplossing komen voor de klant en de diverse werkzaamheden maken het voor mij echt compleet. 

FME Certified Professional
FME Certified Trainer

Al snel kwam ik er achter dat FME de tool is waar ik mijn kennis, kunde en flexibiliteit in kwijt kan.

Pim Christiaans

Pim Christiaans

PChristiaans@tensing.com