FME Coach

Optimaliseer het gebruik van FME® met een Tensing FME Coach

Wij ontmoeten steeds vaker FME Developers die tegen de grenzen van hun kunnen aanlopen. De Tensing FME Coach ondersteunt professionals ter plaatse bij het vergroten van hun expertise. Samen optimaliseren en professionaliseren we de bestaande FME ontwikkelomgeving. Het resultaat? Een IT-omgeving waarin alle applicaties automatisch met elkaar communiceren en data uitwisselen.

Factsbg
bgquote

Situaties uit de praktijk

De Tensing FME Coach gaat in een informele setting met het team van applicatiebeheerders aan de slag. Op basis van situaties uit de praktijk adviseert onze consultant over de verbetering van de efficiëntie en voert deze vervolgens samen met het team uit. Zo bouwen we aan de verbreding van de kennis én de optimalisatie van het aanwezige FME landschap.

Onze FME Coach laat je graag zien hoe je de ETL-tool (Extract, Transform, Load) van Safe Software nog effectiever gaat gebruiken binnen jouw organisatie. Zowel op Desktop- als Serverniveau!

Maatwerk

Wij zien dat iedere organisatie dataprocessen anders organiseert. Bovendien bestaat er een grote variatie tussen de applicaties die gebruikt worden. FME is een perfect platform om als ‘lijm’ te fungeren tussen al deze verschillende processen en applicaties. Onze FME Coach is getraind om op een effectieve manier inzicht te krijgen in bestaande dataprocessen en uitdagingen.

New call-to-action

Meerwaarde

  • Procesoptimalisatie - Procesontwerp, Procesflow, Datavalidatie, Testen, Inrichten workspaces, Documentatie, (Versie)beheer, Data integratie
  • Coaching - Het professionaliseren en optimaliseren van de bestaande ontwikkelomgeving
  • Transformers - Gebruik maken van parameterisering voor het flexibel maken van de workspaces, Custom Transformers, Gebruik van Custom Transformers, Uniforme herbruikbare bouwblokken
  • FME Server - Wat is FME Server, FME Server rollen, FME Server architectuur, FME Server uitrollen, FME Desktop en FME Server, Inleiding web interface, Security Roles en Policies, FME Server Administration
  • Training - Opleidingen en cursussen voor personeel voor FME Desktop, FME Server en FME Administration

 

Meld je direct aan voor een sessie met een FME Coach

Martin Koch-1-413593-edited

Optimaliseer het gebruik van FME in jouw organisatie!

Martin KochCertified FME professional

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2019 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy