FME Coach

Optimaliseer het gebruik van FME® met een Tensing FME Coach

Wij ontmoeten steeds vaker FME Developers die tegen de grenzen van hun kunnen aanlopen. De Tensing FME Coach ondersteunt professionals ter plaatse bij het vergroten van hun expertise. Samen optimaliseren en professionaliseren we de bestaande FME ontwikkelomgeving. Het resultaat? Een IT-omgeving waarin alle applicaties automatisch met elkaar communiceren en data uitwisselen.

Situaties uit de praktijk

De Tensing FME Coach gaat in een informele setting met het team van applicatiebeheerders aan de slag. Op basis van situaties uit de praktijk adviseert onze consultant over de verbetering van de efficiëntie en voert deze vervolgens samen met het team uit. Zo bouwen we aan de verbreding van de kennis én de optimalisatie van het aanwezige FME landschap.

Onze FME Coach laat je graag zien hoe je de ETL-tool (Extract, Transform, Load) van Safe Software nog effectiever gaat gebruiken binnen jouw organisatie. Zowel op Desktop- als Serverniveau!

Maatwerk

Wij zien dat iedere organisatie dataprocessen anders organiseert. Bovendien bestaat er een grote variatie tussen de applicaties die gebruikt worden. FME is een perfect platform om als ‘lijm’ te fungeren tussen al deze verschillende processen en applicaties. Onze FME Coach is getraind om op een effectieve manier inzicht te krijgen in bestaande dataprocessen en uitdagingen.

Meerwaarde

  • Procesoptimalisatie - Procesontwerp, Procesflow, Datavalidatie, Testen, Inrichten workspaces, Documentatie, (Versie)beheer, Data integratie
  • Coaching - Het professionaliseren en optimaliseren van de bestaande ontwikkelomgeving
  • Transformers - Gebruik maken van parameterisering voor het flexibel maken van de workspaces, Custom Transformers, Gebruik van Custom Transformers, Uniforme herbruikbare bouwblokken
  • FME Server - Wat is FME Server, FME Server rollen, FME Server architectuur, FME Server uitrollen, FME Desktop en FME Server, Inleiding web interface, Security Roles en Policies, FME Server Administration
  • Training - Opleidingen en cursussen voor personeel voor FME Desktop, FME Server en FME Administration

 

Meld je direct aan voor een sessie met een FME Coach

Martin Koch-1-413593-edited

Optimaliseer het gebruik van FME in jouw organisatie!

Martin KochCertified FME professional

Trainingsoverzicht Tensing Academy

In dit trainingsoverzicht vind je alle trainingen en coachingstrajecten die Tensing biedt. Daarnaast toont het alle praktische informatie over onze trainingen. Download het overzicht (PDF) en ontdek welke training het beste past bij jouw kennis, ervaring en ambities.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy