Antria Christodoulou

Geospatial Data Scientist

Mijn naam is Antria Christodoulou en ik kom uit het Oosterse Mediterrane eiland Cyprus. Sinds 8 oktober 2018 werk ik bij Tensing als GIS Consultant.

Opleiding en carrière

Ik ben mijn studiecarrière begonnen met de Bachelor Landmeetkunde en Geo-Informatie aan de Cyprus University of Technology. Nadat ik mijn Bachelor heb ik afgerond, kwam ik in Nederland om een stage te lopen bij het Kadaster via het Europese programma Erasmus+ (oktober 2015). Tijdens deze periode heb ik een onderzoek gedaan naar de verbetering van de Nederlandse kadastrale kaart. Daarna heb ik voor hetzelfde project als werknemer gewerkt door het gebruiken van GIS-software om oude en nieuwe data die zich in databases bevinden te combineren met schetsen van gemeten kadastrale grenzen. Toen ik bij het Kadaster werkte, zocht ik naar een Master-opleiding. Ik wou meer technische vaardigheden ontwikkelen en kennismaken met de automatisering van geo-data analyse. Daarom heb ik voor de Geomatics Master gekozen aan de TU Delft (september 2016). Deze Master biedt een breed bereik van informatie aan. Dat gaf mij de kans om de dingen die ik leuker vind te ontdekken. Ik vind het heel interessant om met puntenwolken te werken omdat deze data zelfs kleine details van informatie kan omvatten. Daarom deed ik mijn afstudeerproject over de registratie van puntwolken die op verschillende momenten werden gescand bij het bedrijf CycloMedia Technology B.V (september 2017). Niettemin, wat ik het leukste vind is om mensen te helpen om een betere en hogere kwaliteit van leven te geven met de toepasing van geo-data analyse!

Passie en vrije tijd

Sinds de middelbare school was ik lid van verschillende toneelverenigingen en speelde ik in toneelstukken. Wat ik leuk vind aan toneel is dat ik kan mijn eigen inbreng heb verschillende situaties en me in andere mensen kan inleven. Bovendien, elke keer als ik op het podium staat voel ik me blij, vooral als ik mensen kan laten lachen. Naast mijn passie voor theater, hou ik van koken. Ik kan makkelijk uren in mijn keuken besteden!

Tensing

Ik heb voor Tensing gekozen vanwege de variatie die het bedrijf biedt. Als je een GIS Consultant bij Tensing bent, dan kan je voor veel verschillende projecten en klanten werken. Dat helpt mij om meer kennis over de ontleding en het beheer van geo-data te krijgen maar ook om mijn netwerk groter te maken!

Wat ik het leukste vind is om mensen te helpen om een betere en hogere kwaliteit van leven te geven met de toepasing van geo-data analyse!

Antria Christodoulou-1

Antria Christodoulou

AChristodoulou@tensing.com