Bihanca de Bruyn

Esri Technology Specialist

Ik ben Bihanca de Bruyn, 27 jaar oud. Ik ben net begonnen aan mijn eerste werkdag bij Tensing als Esri GIS consultant.

Carrière

Ik ben eind 2017 afgestudeerd aan de universiteit. Ik studeerde Geografie en milieubeheer in Zuid-Afrika aan de North West University, Potchefstroom. Mijn afstudeeropdracht was het bepalen van de mogelijke impact van klimaatverandering op de zuidelijke grondneushoornvogel in Zuid-Afrika. Na mijn studie heb ik een jaar gereisd en gewerkt. In 2020 kwam ik met mijn partner naar Nederland en begon een functie als "data medewerker" bij MUG ingenieursbureau, waar ik 2 jaar heb gewerkt.

Vrije tijd

Momenteel woon ik samen met mijn partner in Woerden. In mijn vrije tijd verken ik mijn omgeving en mag ik graag magneetvissen. Ook vind ik het leuk om oude meubels op te knappen of dingen in en om het huis te repareren.

Waarom Tensing?

Tensing heeft veel te bieden en is een aantrekkelijk bedrijf om voor te werken, zeker gezien de persoonlijke en carrièremogelijkheden.Mijn eerste indruk van Tensing is dat het een inspirerende organisatie is en een gevoel van saamhorigheid geeft. Mijn collega's zijn erg uitnodigend en interessante mensen. Ik kan niet wachten om met iedereen samen te werken.

 

 

"Die een hand was die ander"

Bihanca-de-Bruyn-hobby

Bihanca de Bruyn

bdebruyn@tensing.com