Charlotte Duynstee

Entrepreneurial Consultant

Ik ben Charlotte Duynstee en werk sinds 2018 bij Tensing. Na de bachelor Bouwkunde aan de TU Delft, waar mijn focus vooral lag op het creatief indelen van de openbare ruimte, heb ik de tekentafel vaarwel gezegd en ben ik aan de master Geomatics begonnen. Deze exacte master sloot perfect aan bij mijn leergierigheid en drive om tot op de bodem uit te zoeken hoe en waarom bepaalde dingen werken.

Tijdens mijn master heb ik een half jaar in China gestudeerd, een van de landen die voorop lopen in de geo-informatica. Het was een zeer interessante ervaring om in China te studeren in een internationale omgeving. Mijn afstudeeronderzoek heb ik bij TNO uitgevoerd, waar ik nog verder de diepte in ben gegaan op het gebied van data science. Nu ben ik als GIS consultant bij Tensing helemaal op mijn plek om samen met mijn collega’s klanten naar het volgende niveau te helpen.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te ontspannen met een goede yoga-les of me in te spannen tijdens een fietstocht op mijn racefiets, tennissen, wakeboarden of te skiën. Verder houd ik van reizen en cultuur, en ben ik helemaal weg van China, waar ik graag naar terugkeer om het land en de mensen nog beter te leren kennen.

Ik ben als GIS consultant bij Tensing helemaal op mijn plek om samen met mijn collega’s klanten naar het volgende niveau te helpen.

Charlotte Duynstee

Charlotte Duynstee

CDuynstee@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy