Cynthia de Vos

Technical Lead

Hoi! Mijn naam is Cynthia de Vos (1992) en ik ben werkzaam bij Tensing sinds 1 januari 2019.

Achtergrond

Al sinds ik klein was, ben ik zeer geïnteresseerd in kaarten en de wereld om mij heen. Misschien wel het tofste cadeau dat ik als kind ooit heb gehad was een lichtgevende wereldbol. Ik kon, en kan nog steeds, mezelf urenlang vermaken met kaarten, atlassen en globes.

Tijdens mijn schoolcarrière was ik lange tijd zoekende naar iets wat aansloot bij mijn brede interesse. Tijdens mijn bachelor Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht, kwam ik voor het eerst in aanraking met GIS en cartografie… Ik was op slag verliefd. Na slechts het topje van de ijsberg te hebben aanschouwd, kon ik daarom ook niet wachten om me verder te ontwikkelen op het gebied van GIS en Data Science door de master Geographical Information Management and Applications (GIMA) te gaan doen.

Hobbies

Ik beschouw mezelf als een echte foodie. Ik sta graag in de keuken en ben altijd op zoek naar de leukste en meest bijzondere plekjes om te genieten van een culinaire ervaring. Ik omring mezelf graag met mensen, wat ook blijkt uit een van mijn andere hobby’s, namelijk salsa- en stijldansen. Dansen vergt veel communicatie en samen werken. Een goed resultaat haal je alleen met zijn tweeën door elkaar te laten stralen. Na veel oefenen, geeft het mij dan ook echt een kick wanneer een nieuwe combinatie lukt of een dans er moeiteloos uitziet.

Tensing

Na mijn masterstudie was ik nog lang niet uitgeleerd en zocht ik een werkgever waarbij ik mezelf breed kon blijven ontwikkelen. Bij Tensing kreeg ik deze kans, en ben ik begonnen in het Young Professional programma. Naast het uitdagende werk, voelde ik me direct thuis bij Tensing vanwege het hechte team van collega’s en de wens van Tensing om kennis binnen het bedrijf proactief te delen. Net zoals in mijn vrije tijd, krijg ik veel energie van het samenwerken met collega’s en klanten om zo samen een geschikte oplossing te creëren.

 

Ik voelde me direct thuis bij Tensing vanwege het hechte team van collega’s en de wens van Tensing om kennis binnen het bedrijf proactief te delen.

Cynthia de Vos

Cynthia de Vos

Cdevos@tensing.com