Fabian Versteeg

Entrepreneurial Consultant

Ik ben Fabian Versteeg (1986) en ben sinds januari 2016 werkzaam als GIS Consultant bij Tensing. Sinds mijn start bij Tensing ben ik direct ingezet in de utilities sector.

Beheren en ontwerpen van Geo-informatie systemen

Ik heb veel kennis in het functioneel- en technisch beheren en ontwerpen van Geo-informatie systemen. Dit komt voort uit de ruim acht jaar ervaring in de waterschapssector als beheerder Geo-informatie.

Carrière

Ik ben mijn carrière begonnen in 2004 als cartograaf op een onderzoeksafdeling in de waterschapssector. Daar heb ik de mooie kans gekregen om mij technisch te ontwikkelen, en het functioneel- en technische beheer van het gehele geo-platform uit te voeren. In januari 2016 heb ik de overstap naar Tensing gemaakt.

Boulderen

Een grote passie in mijn leven is boulderen (rotsklimmen). Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen. Het keer op keer puzzelen hoe de boulder (een korte, vaak erg moeilijke, route op een relatief kleine rots of muur) is gebouwd, het tegelijkertijd aanspreken van je kracht, flexibiliteit en concentratie en de boulder toppen, dat is wat het zo mooi maakt.

Onderdeel van het Tensing team

Bij de eerste kennismaking met Tensing, in november 2015, was ik direct onder de indruk van de open en eerlijke houding. Vanaf het eerste moment voelde ik me onderdeel van het GIS Consultancy team.

Ik heb veel kennis in het functioneel- en technisch beheren en ontwerpen van Geo-informatie systemen.

Fabian Versteeg

Fabian Versteeg

FVersteeg@tensing.com