Felix Parmentier

GIS Consultant

Hobbymatig houd ik mij met veel dingen bezig die een zekere GIS component in zich hebben. Al vanaf mijn pubertijd kan ik uren bezig zijn met (oude) topografische kaarten. Ik kan ook druk zijn met computers, elektronica, soms ben ik aan het sleutelen aan mijn auto of een combinatie van die drie.

Historie, geologie en geografie

Buiten deze interesses interesseer ik mij ook erg in de omgeving waarin we leven, met name het historische, geologische en geografische aspect. Zo zullen mij bijvoorbeeld bij een wandeling door de stad of natuur altijd zaken opvallen die iets met geo te maken hebben.

Ontwikkeling

Momenteel volg ik een deeltijdstudie Software Development. De kennis die ik daar op doe kan ik met GIS mooi combineren met de niet-IT kennis die ik al heb.

Carrière bij Tensing

Na bijna vier jaar te hebben gewerkt in de aannemerij-sector ben ik in juni 2017 overgestapt naar Tensing om daar mijn GIS en FME kennis in te zetten en verder uit te breiden. 

Al vanaf mijn pubertijd kan ik uren bezig zijn met (oude) topografische kaarten.

Felix Parmentier

Felix Parmentier

FParmentier@tensing.com

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy