Freek Kluiters

GIS Consultant

Sinds oktober 2017 ben ik actief bij Tensing. Ik ga als GIS consultant aan de slag met groene achtergrond.

Kennismaking

Mijn affiniteit met kaart en kompas heb ik al van kinds af aan. Atlassen en stafkaarten kon ik uren bestuderen. Mijn eerste GIS ervaring begon op Larenstein bij de opleiding Land- en watermanagement. Daar was GIS een onderdeel voor analyse en visualisatie van projecten. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool VanHall-Larenstein op Inrichting en Waterbeheer.

Tensing

Na zeven jaar gewerkt te hebben voor recreatieschappen in Zuid-Holland als GIS specialist kom ik het team van Tensing versterken. Tensing biedt mij de kans om me verder te ontwikkelen in het vakgebied van GIS. Ik voel me vereerd om met zo’n team professionals samen te mogen werken.

Hobby

Puur eten en drinken. Naar buiten gaan en beleven. En altijd in voor een spelletje. Daar zullen mijn twee zonen van 1 en 3 erg blij mee zijn.

Esri Certified Professional

Mijn affiniteit met kaart en kompas heb ik al van kinds af aan. Atlassen en stafkaarten kon ik uren bestuderen.

Freek Kluiters

Freek Kluiters

FKluiters@tensing.com

Over ons

Tensing maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Blijf op de hoogte

Esri ArcGIS

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Zo heb jij altijd inzicht in de actuele situatie.

Safe Software FME

Met FME verbind je eenvoudig honderden applicaties, transformeer je data op oneindig veel manieren en automatiseer je workflows.
© 2020 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy