Gus Simonin

Esri Technology Developer

Mijn naam is Gus Simonin. Ik ben opgegroeid in Italië en woon sinds 2016 in Nederland. Sinds januari 2018 werk ik bij Tensing als GIS-Developer.

Carrière
Na 20 jaar carrière als Manager en Software Engineer kreeg ik de kans om bij Tensing aan de slag te gaan. De GIS-wereld was nieuw voor mij, maar ik werd er meteen door geïntrigeerd en gefascineerd. Ik kreeg de kans om mijn professionele ervaring uit te breiden en voor ik het wist, werd GIS mijn passie!

Waarom Tensing
Vanuit mijn karakter ben ik erg ambitieus, daarom heb ik voor de beste gekozen: Tensing! Tensing is doelgericht en op het gebied van GIS wereldwijd bekend. Daarnaast hebben ze mij de kans geboden mezelf op een geheel nieuw vlak te ontwikkelen, wat aantoont dat ze het beste voor hun medewerkers willen.

Vrije tijd
Als ik vrij ben, ga ik graag wandelen of hardlopen. Ik hou ook van koken (niet alleen Italiaans), dus ik besteed tijd aan het experimenteren van verschillende gerechten en natuurlijk ga ik vaak uit eten.

Toen ik een kind was, had ik een grote passie en die passie heb ik nog steeds: Formule 1!

GIS is mijn passie!

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy