Lydia Kotoula

FME Technology Specialist

Mijn naam is Lydia Kotoula en ik werk sinds oktober 2018 bij Tensing als GIS-consultant. Ik kom uit Athene, Griekenland en woon sinds 2016 in Nederland.

Studies

Mijn bachelorstudie was ‘Surveying Engineering’ aan de nationale en technische universiteit van Athene. Ik ben gespecialiseerd in geodesie en cartografie, hoewel ik mijn scriptie in een andere richting heb gedaan; 3D modellering en visualisatie. Na mijn afstuderen besloot ik dat ik de kennis die ik heb opgedaan, wil uitbreiden en combineren met programmeren en me bewust wil zijn van de nieuwste technologieën. Dit was de reden om de master geomatics aan de TU Delft te doen. Deze master behandelt alles rond geo-informatie. Het geeft dus een breed scala aan kennis en mogelijkheden die je helpen om je technische vaardigheden te verbeteren.

Hobby’s

Ik breng mijn vrije tijd graag door met andere dingen. De laatste jaren ga ik graag hardlopen en dat is nu onderdeel van mijn dagelijkse routine. Wat me echt ontspant, is om handwerk te maken. Ik geef er de voorkeur aan mijn huis te versieren met dingen die ik zelf heb gemaakt in plaats van nieuw te kopen. Op die manier krijgen de dingen meer waarde en ontstaat er een warmere omgeving. Het is een creatieve manier om je tijd te vullen terwijl je met je handen werkt en het kan je humeur op een positieve manier beïnvloeden.

Waarom Tensing?

Ik heb ervoor gekozen om bij Tensing te werken omdat het mij de mogelijkheid geeft om aan verschillende projecten te werken. Op deze manier kan ik kennis opdoen over het vakgebied waarin ik geïnteresseerd bent. Daarnaast is het mogelijk om trainingen te volgen om mijn persoonlijke vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Tegelijkertijd biedt het de mogelijkheid om de software en de nieuwe technologieën te combineren om de beste oplossing te vinden om klantproblemen op te lossen.

Na mijn afstuderen besloot ik dat ik de kennis die ik heb opgedaan, wil uitbreiden en combineren met programmeren en me bewust wil zijn van de nieuwste technologieën.

Lydia Kotoula-1

Lydia Kotoula

LKotoula@tensing.com