Manda Zijderlaan

Esri Technology Specialist

Mijn naam is Manda Zijderlaan en sinds januari 2019 mag ik mij GIS-consultant noemen bij Tensing.

Achtergrond!

Tijdens mijn studie Geodesie & Geo-ICT aan de Hogeschool Utrecht, kwam ik al gauw achter de potentie en groeiende mogelijkheden van GIS in een continu veranderende markt. Daarom wil ik hier graag een rol in vervullen.

De vergelijking?

Zoals bij Europese Middeleeuwse Krijgskunsten, een zwaardvechtsport waar manuscripten uit de middeleeuwen de basis zijn voor alle mogelijke technieken. Zo geven de tools van Esri en Safe Software ons de handvatten om een krachtig product neer te zetten. Echter met puur de technieken ga je het in een wedstrijd niet redden.  Pas wanneer je de posities uit de manuscripten combineert en daarmee je tegenstander verrast zodat hij/zij zich niet op tijd weet te verdedigen, pas dan is de wedstrijd gewonnen!  

Dit komt overeen met vele vraagstukken uit het werkveld! De beschikbare technieken (software) begrijpen en toepassen is één, echter de klantbehoefte, visie van het bedrijf en systeemuitgangspunten kunnen vertalen en toepassen tot een mooi resultaat,  pas daar win je een wedstrijd mee!  De rol zoals hierboven beschreven is de rol die ik representeer bij Tensing. 

Mijn rol en passie?

Het bedrijf bruist van de mogelijkheden om jezelf en daarmee het bedrijf op het gebied van kennis naar een hoger niveau te brengen. Dit en de fijne open sfeer en positieve energie binnen het bedrijf, zorgen voor een positieve leeromgeving met veel diversiteit. 

De tools van Esri en Safe Software geven de handvatten om een krachtig product neer te zetten.

Manda Zijderlaan 1-1

Manda Zijderlaan

MZijderlaan@tensing.com