Michael Weggemans

Business Development Manager

Mijn naam is Michael Weggemans en ik ben sinds 2 jaar Business Developer Manager bij Tensing. Ik ben verantwoordelijk voor alle waterschappen en gemeenten in Nederland.

Carrière
Voordat ik bij Tensing aan de slag ging, heb ik gewerkt bij een organisatie waarbij ik cloud-migraties begeleidde. Daarna ben ik begonnen bij een IT recruitment organisatie. Voordat ik bij Tensing terecht kwam, had ik nog geen ervaring met GIS. Dat is in de afgelopen jaren wel veranderd!

Vrije tijd
Samen met mijn verloofde ben ik dit jaar verhuisd naar Huis ter Heide, een dorp vlakbij Utrecht. Naast mijn baan bij Tensing ben ik voetbaltrainer bij IJsselmeervogels. Ik train de JO23-1 op eerste divisie niveau. Dit is niet zomaar een hobby, maar zie ik als mijn tweede baan.

Waarom Tensing?
Het beste aan Tensing vind ik de werkcultuur. Elke dag samenwerken collega’s die passie hebben voor hun vak en zich willen ontwikkelen om zich meer te specialiseren. Het doet me erg denken aan het werk met mijn voetbalteam. Ik wil vooruitgang boeken en zoveel mogelijk mooie opdrachten binnenhalen.

Niemand is sterker dan jouw geest.

Michael Weggemans-1

Michael Weggemans

MWeggemans@tensing.com

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2021 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy