Stefan van den Berg

FME Technology Specialist

Introductie

Mijn naam is Stefan, 24 jaar oud en sinds september 2018 werkzaam bij Tensing als GIS Consultant. Tijdens mijn bachelor Sociale Geografie & Planologie aan de Universiteit Utrecht ontdekte ik mijn passie voor GIS wat ervoor zorgde dat ik als vervolgstudie voor de master Geographic Information Management & Applications (GIMA) heb gekozen. Deze heb ik afgerond met een stage bij Imagem waar ik heb onderzocht in hoeverre je met deep learning technieken dakkapellen kunt herkennen op een luchtfoto.

Waarom Tensing?

Het leuke aan Tensing vind ik dat je in een heel dynamisch, jong en innovatief team werkt waar iedereen zich net even op een andere manier met geo-informatie bezighoudt. Binnen Tensing werk ik momenteel aan de digitalisering van verschillende GIS processen van Strukton Rail wat voor mij zeer leerzame projecten zijn.

Vrije tijd

Ik ben een groot sportliefhebber, dus in mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, fitnessen of mountainbiken. Ook sport kijken vanaf de bank, het liefst met een groep vrienden, behoort tot een van mijn hobby’s. Verder hou ik er als een echte sociaalgeograaf van om te reizen en nieuwe plekken en culturen te leren kennen. Deze liefde voor reizen ga ik begin 2019 in de praktijk brengen door een rondreis door Zuid-Amerika te maken.

Het leuke aan Tensing vind ik dat je in een heel dynamisch, jong en innovatief team werkt waar iedereen zich net even op een andere manier met geo-informatie bezighoudt.

Stefan van den Berg-1

Stefan van den Berg

SvandenBerg@tensing.com