Hoe integreren met Snowflake

Snowflake biedt een cloud-native dataplatform voor dataopslag en analysediensten. Het stelt zakelijke gebruikers zoals Pepsico en Allianz in staat om de kracht van de cloud te benutten door gegevens op een centrale plaats op te slaan en vrijwel onbeperkte compute te gebruiken voor data-engineering en -analyse. Dit creëert nieuwe inzichten waardoor ze snel kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten.

Wij integreerden FME om de ruimtelijke processen van Snowflake en hun klanten te optimaliseren. Dat hebben we ook voor jou gedaan. Zo kun je eenvoudig integreren met Snowflake, bijvoorbeeld als gebruiker van ArcGIS, Business Intelligence of Data Science applicaties.

Traditionele structuur vs. Snowflake architectuur

Traditionele datastructuren zijn complex, duur en aan beperkingen onderhevig. Snowflake neemt al deze problemen weg. Met zijn cloudgebaseerde platform hoef je alleen jouw gegevens te uploaden - het systeem doet de rest. Snowflake kent drie lagen, de centrale opslag, multi cluster compute en cloud services. Via de beveiligde ecosystemen kunnen organisaties eenvoudig gegevens delen met andere gebruikers en bedrijven.

Webinar:  Empowering spatial insights with FME in Snowflake

Op de FME World Fair hebben Ivo en Thom (beiden data specialisten bij Tensing) en Arjan Hijstek (Senior System Engineer bij Snowflake) een presentatie gegeven over hoe de FME applicatie werkt en hoe je deze kunt gebruiken bij het gebruik van diverse andere systemen. Download de opname hier.

Tijdens deze sessie laten we je kennis maken met Snowflake en en laten we zien hoe je aan de hand van FME en geo data ruimtelijke inzichten krijgt in Snowflake.

Webinar: Empowering spatial insights with FME in Snowflake

In deze video krijgt u alle achtergronden en mogelijkheden van Snowflake. We nemen u mee op een eerste verkenningstocht door dit revolutionaire platform en laten zien hoe we Snowflake koppelen aan andere dataplatforms zoals Esri ArcGIS.

Ons Advies

Laat jouw gegevens achter en we plannen zo snel mogelijk een gesprek waarin je al jouw vragen kunt stellen. We laten je zien welke voordelen de koppeling met SnowFlake jouw organisatie biedt en geven we je ons advies.

Over Tensing

Tensing maakt Data Integratie technologie en Geografische Informatie Systemen (GIS) toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Met Esri maken wij kaarten, stimuleren we samenwerking en analyseren we data. Met FME verbinden wij applicaties, transformeren we data en automatiseren we workflows.

Volg ons op LinkedIn

Ontvang alle updates per mail

© 2022 Tensing | Privacy Policy | Cookie Policy