Jeroen Smal

Esri Technology Specialist

Achtergrond

Mijn naam is Jeroen Smal (1984) en ik werk sinds maart 2019 als GIS specialist bij Tensing. Van jongs af aan ben ik al met kaarten bezig. Ik tekende altijd hele zelf bedachte plattegronden en verzamelde oude kaarten en atlassen.

Van origine heb ik een groene achtergrond (Larenstein, Natuur en landschapstechniek, 2005). Na mijn studie heb ik mij echter gespecialiseerd in het Geo domein waar ik sindsdien werkzaam ben.

Carrière

De afgelopen jaren heb ik een uitgebreide ervaring opgedaan binnen de provinciale sector, met name met ESRI en FME. Hier heb ik ontdekt dat ik een goede schakel vorm tussen de techniek en de eindgebruiker. Je kan de mooiste oplossingen bedenken, maar zolang de eindgebruiker er niet mee uit de voeten kan ben je nergens en gaat het zijn doel voorbij.

In 2019 heb ik de overstap naar Tensing gemaakt omdat ik hier de kans krijg mij nog verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en met name het technische deel. Daarnaast ben je ook echt een onderdeel van het team.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vindt je mij vaak in de natuur, lekker wandelen en leuke beestjes spotten (momenteel houd ik me met name bezig met libellen en vlinders). Daarnaast lees ik erg graag een boek (met name Fantasy) of ga ik naar de film. Verder heb ik sinds kort mijn voorliefde voor LEGO weer hervonden. Samen met mijn vrouw heerlijk ontspannen bouwen aan een mooie set.

Bij Tensing krijg ik de kans mij nog verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en met name het technische deel.

201907260028 Jeroen Smal_bewerkt

Jeroen Smal

JSmal@tensing.com