Jessy Willemsen

Young Professional

Hallo, mijn naam is Jessy Willemsen en sinds april 2023 werk ik bij Tensing als Young Professional. Momenteel werk ik aan het verbeteren van mijn vaardigheden in ArcGIS en FME bij Rijkswaterstaat.

Carrière
Ik herinner me dat ik afstudeerde aan de middelbare school en me realiseerde dat er zoveel geweldige studies waren om uit te kiezen, dus ik besloot toen dat mijn toekomst in de humane wetenschappen lag. Pas nadat ik mijn bachelor had gehaald realiseerde ik me dat ik meer praktijkgericht werk wilde doen, dus richtte ik me op Archeologie. Binnen Archeologie kwam mijn blik al snel terecht op de digitale toepassingen van archeologie binnen GIS en Erfgoedbeheer. Na mijn master besefte ik dat GIS mijn toekomst zou worden.

Vrije tijd
Zo weinig tijd, zo veel interesses. Van alle dingen die ik graag doe, springt bioscoopbezoek er denk ik echt uit. Ik word graag ondergedompeld in dialogen, muziek en landschappen, en het maakt niet uit of het een Hollywoodfilm, een indieproductie of een arthousefilm is - er zijn in allemaal schatten te vinden. 

Waarom Tensing?
De vreugde van de mensen die hier werken heeft me echt gegrepen. Iedereen is echt vriendelijk en benaderbaar. Bovendien zijn de kennissessies ook echt bevorderlijk voor zo'n sfeer - ze geven je het idee dat je deel uitmaakt van het bedrijf, geven je de ruimte om nieuwe vaardigheden te leren en laten je brainstormen met je collega's in een vriendelijke, niet-competitieve omgeving.

"And so it goes..." - Slaughterhouse-Five (1969)

Jessy-Willemsen-hobby

Jessy Willemsen

jwillemsen@tensing.com